ACN Sikring

Alarm

Du skal sikre din virksomhed med et overvåget alarmanlæg. Udover at du straks vil blive informeret, hvis der sker indbrud, giver et professionel installeretalarm også en præventiv sikring af dine ting. Vi leverer og installerer alle former for alarmanlæg udfra dine behov og ønsker. Det gælder alle former for overvågning - herunder i tilfælde af indbrud, brand og andre typer skader.

Ud fra en detaljeret plan sørger vi for installation, nødvendige opkoblingeer og test af systemet, så du får en færdig og gennemprøvet løsning.

Så sikre du dine værdier - og din nattesøvn.

Overvågning

Den stærkeste form for overvågning er et overvågningsanlæg. Ved hjælp af kameraer placeret på strategiske vigtige punkter kan du overvåge dine aktiviteter både udendørs og indendørs.

Koblet op via pc'er og harddiskoptager får du detaljeret historik over handlingerne. Vi leverer og servicere alle former for overvågningsanlæg med hensyntagen til både æstetik og fokus på den præventive virkning som overvågningkameraer giver.

Adgangskontrol

Lang det meste tyveri kan udngås ved sikring af adgangsvejene i din virksomheds bygninger. Udover begrænsninger adf adgangen til helebygningen eller udvalgte områder får du samtidig overblik over, hvem der færdes hvor go hvornår. Vi monterer flere former for adgangskontrol, og du har rig mulighed for at vælge om det skal være med kode, nøglebrik eller id-kort.

Fordele ved ACN sikring: